پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند
با رأی نمایندگان؛

بازگشت طرح «اقدام متقابل علیه آمریکا» به کمیسیون امنیت ملی

طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، جهت اصلاح برخی مواد به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۱۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، در ابتدای جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

پیش از آغاز بررسی جزئیات این طرح، محمدعلی پورمختار در تذکری گفت: این طرح دوفوریتی باید مجدداً مورد بررسی قرار گیرد.

وی خواستار ارجاع این طرح به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد تا مصوبه‌ای قوی و قابل اجرا به صحن علنی مجلس ارائه شود.

در ادامه، علی ادیانی راد نماینده مردم قائمشهر در اخطار قانون اساسی گفت: نمایندگان با رأی کم نظیر دوفوریت و کلیات طرح مقابله با آمریکا را به تصویب رساندند.

وی افزود: به نظر می‌رسد متن و برخی واژگان این طرح مغایر با اصول ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی است.

ادیانی تأکید کرد: مجلس اراده برخورد متقابل با رفتار آمریکا در تروریست خواندن سپاه را دارد. به نظر می‌رسد این طرح اراده محکم مجلس را اثبات نمی‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد استکبارستیزی مجلس، این طرح باید اصلاح شود تا مشت محکمی به یاوه گویی‌های کاخ سفید باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس این اخطار را وارد دانست و گفت: ملاحظاتی که در مغایرت این طرح با بندهای ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی وجود دارد قابل توجه است و اگر نمایندگان موافقت کنند این طرح به کمیسیون امنیت ملی ارجاع می‌شود.

در پایان، نمایندگان با ۱۸۵ رأی موافق، ۱۳ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲ نماینده حاضر در مجلس طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند تا جزئیات این طرح مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از کمیسیون امنیت ملی خواست در جلسه‌ای فوق العاده طرح فوق را اصلاح کرده و گزارش آن را صبح سه شنبه به مجلس ارائه کند.
ارسال نظر
آخرین اخبار