مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت
با رأی نمایندگان؛

بازگشت طرح «اقدام متقابل علیه آمریکا» به کمیسیون امنیت ملی

طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، جهت اصلاح برخی مواد به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۱۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، در ابتدای جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی بررسی طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

پیش از آغاز بررسی جزئیات این طرح، محمدعلی پورمختار در تذکری گفت: این طرح دوفوریتی باید مجدداً مورد بررسی قرار گیرد.

وی خواستار ارجاع این طرح به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شد تا مصوبه‌ای قوی و قابل اجرا به صحن علنی مجلس ارائه شود.

در ادامه، علی ادیانی راد نماینده مردم قائمشهر در اخطار قانون اساسی گفت: نمایندگان با رأی کم نظیر دوفوریت و کلیات طرح مقابله با آمریکا را به تصویب رساندند.

وی افزود: به نظر می‌رسد متن و برخی واژگان این طرح مغایر با اصول ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی است.

ادیانی تأکید کرد: مجلس اراده برخورد متقابل با رفتار آمریکا در تروریست خواندن سپاه را دارد. به نظر می‌رسد این طرح اراده محکم مجلس را اثبات نمی‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به رویکرد استکبارستیزی مجلس، این طرح باید اصلاح شود تا مشت محکمی به یاوه گویی‌های کاخ سفید باشد.

علی لاریجانی رئیس مجلس این اخطار را وارد دانست و گفت: ملاحظاتی که در مغایرت این طرح با بندهای ۳، ۱۵۲ و ۱۵۶ قانون اساسی وجود دارد قابل توجه است و اگر نمایندگان موافقت کنند این طرح به کمیسیون امنیت ملی ارجاع می‌شود.

در پایان، نمایندگان با ۱۸۵ رأی موافق، ۱۳ رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع ۲۲۲ نماینده حاضر در مجلس طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا را به کمیسیون امنیت ملی ارجاع دادند تا جزئیات این طرح مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز از کمیسیون امنیت ملی خواست در جلسه‌ای فوق العاده طرح فوق را اصلاح کرده و گزارش آن را صبح سه شنبه به مجلس ارائه کند.
ارسال نظر